Sådan fungerer det!

Kernen i vores trelagsstruktur er PrivateGPT, der er dybt integreret i Microsoft Azure’s sikre og robuste cloud-miljø. Placeringen inden for datasikkerhed og overholdelse af GDPR. Microsoft Azure tilbyder avancerede sikkerhedsforanstaltninger, herunder detaljeret brugerstyring, som sikrer nøje kontrol med adgang til PrivateGPT og tilhørende data.

PrivateGPT matcher desuden ChatGPT’s brede palette af muligheder, herunder internet-søgninger og billedegenerering. Det gør PrivateGPT til en yders alsidig AI-assistent, der kan håndtere en mangfoldighed af forespørgsler og opgaver, hvilket beriger brugeroplevelsen og forstærker værdien af PrivateGPT for din virksomhed.

På toppen af kernen har vi udviklet en række skræddersyede AI-modeller, der kan tilpasses til din virksomheds specifikke behov. Disse modeller forbedrer og udvider PrivateGPT’s kapaciteter ved bl.a. at trække på virksomhedsspecifikke data og scenarier, hvilket resulterer i yderst præcise og relevante resultater.

Grundlaget for hele systemet er virksomhedens egne data, som er beskyttet inden for Azures sikre “mure”. Det sikrer at dine data ikke kun er beskyttede mod eksterne trusler, men også forbliver inden for jurisdiktionen i EU. Dette lag af sikkerhed er afgørende, da det sikrer, at alle AI-genererede analyser og beslutninger er baseret på data, der er behandlet med den højeste standard for sikkerhed og overensstemmelse med lovgivningen.

Samlet set tilbyder vi en unik kombination af avanceret AI-teknologi, skræddersyet tilpasning og streng overholdelse af databeskyttelseslove, hvilket gør PrivateGPT til en ideel løsning for virksomheder, der ønsker at udnytte kraften i AI, mens de sikrer deres datas integritet og sikkerhed.

Hvad kan I bruge AI til?

Vi inviterer gerne til en kop kaffe og en uformel snak. Sammen kan vi udforske de spændende muligheder, som AI kan bringe til din virksomhed. Vi vil gerne høre mere om din virksomhed og sammen identificere, hvordan AI kan bruges til at imødekomme dine behov.